1 Şubat 2012 Çarşamba

SİGARAYI BIRAKTIRAN ŞİFALI BİTKİLER


SİGARAYI BIRAKTIRAN ŞİFALI BİTKİLER:
_ 2/3 oğulotunu 1/3 karabaş otuyla karıştırın. Bunu sıcak su haşlayarak çay yapın. Günde 3-5 bardak için. Bu sizin kanınızı temizleyecektir. Ve ayrıca kandaki nikotini yakacak. Sigarayı bırakanlardaki asabilik ortadan kalkmış olacak. E tabi bu da kalbin en güzel ilacıdır.
_ karabaş otunu pipoda sigara gibi için. Bu sizi sigaradan tiksindirecektir.
_ hazanbel kökünü çiğneyin. Bu da sigaradan tiksinmenizi sağlayacaktır.
_ yulaflı ürünler yiyin. Yulaf çorbası ve yulaf ekmeği gibi. Bu sigaradan tiksindirecektir.
_ hazanbel kaynatıp içiniz.
_ yulafı ya tek halde ya da oğulotuyla birlikte kaynatın. Bal ile tatlandırıp günde 2-3 su bardağı için.
_ meyan kökünü ağzınızda emin.
_ 1 tatlı karabaş otunu 1 su bardak suda 3-4 dakika kaynatın. Bunu 2 günde 1 için. Her defasında da taze olarak hazırlayın.
_ 1 litre suyun içine 4-5 dal kara kekik atın. Bunu 20 dakika boyunca kaynatın. Ardından süzün. Kekik dallarından ayrılır ve kara kekik çayını soğumaya bırakın. ( Kara kekiği yüksek tansiyonu olanlar kullanmasın. )
_ ayda 5 kez, sadece 5 gün üst üste yaptıktan sonra diğer aya kadar yapmayacağınız bir formül veriyorum şimdi:
5 gün boyunca her gün bir bağ tere otunu saf olarak yemelisiniz. Yemeklere ya da salatalara katarak değil. Bu bir bağ tere otunu öğlene kadar yarısını, öğleden sonra diğer yarısını yiyin. Bunu uyguladığınızda idrara çıkıldığı zaman bir yanma hissi olacaktır. Sakın endişelenmeyin. Bu kötü bir durum değildir. Çünkü bu aynı zamanda idrar yollarını da temizliyor. Bir özelliği daha var; buna başladıktan 2. ya da 3. günde balgam çıkartıyorsunuz.
_ güne başlarken 1 bardak greyfurt suyu için. Bu sizin sigara içme isteğinizi önleyecektir ve aynı zamanda zararlı toksinlerin vücuttan atılımını sağlayacaktır.
_ düz yapraklı arslan pençesi bitkisinin sapını canınız sigara istediği zaman çiğneyiniz. Bu sizin sigara isteğinizi azaltacaktır.
_ sigara içenlerin yemek istemedikleri bir meyve olan elma sigarayı bırakmanızda sizlere çok yardımcı olacaktır. Günde orta boy 20 elma yiyiniz. Buna 2-3 gün devam edeceksiniz. Bunu uygularken kesinlikle yemek yememeli ve bir şeyler içmemelisiniz. Bu sizi sigaradan nefret ettirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder